Nå er det lett å være kaffenerd!
Gå vitenskapelig til verks for å finne- og dokumentere den perfekte kaffeoppskriften til morgenkaffen eller kaffemenyen. Med refraktometeret Pal Coffee, måler du enkelt BRIX og kaffekonsentrasjon (total dissolved solids, TDS) enten du er hobbyentusiast eller profesjonell barista.
Så enkelt er det!
- Stabile avlesninger selv med høy temperatur og ferskt brygg.
1) Lag gjerne 3 kopper kaffe for å få en representativ prøvemengde
2) La kaffen stå i koppen i 3-4 minutter slik at de fleste store kaffepartiklene dekanteres på bunnen av koppen og temperaturen går ned til et akseptabelt nivå
3) Ta en kaffeprøve fra midten av koppen
4) Hell prøven i prismet i måleren, klikk start - resultatet har du på 5 sek.
Før og etter måling
Nullstill apparatet med romtemperert vann.
Varianter
|
PAL-Coffee BX/TDS
Dobbelskala versjonen av PAL-Coffee måler kaffekonsentrasjonen i både Brix og TDS. Resultatet har du på 5 sek.
Bestill, eller les mer her |
|
PAL-Coffee BRIX
PAL-Coffe med BRIX-skala. For å måle konsentrasjonen i BRIX. Resultatet har du på 5 sek.
Bestill, eller les mer her |
|
PAL-Coffee TDS
PAL-Coffe med TDS-skala. For å måle konsentrasjonen av kaffepartikler i TDS. Resultatet har du på 5 sek.
Bestill, eller les mer her |
Spør gjerne Hilde om mer informasjon på
hilde@labolytic.no
Ta målingene et skritt videre med "My Coffee Recepie"
Appen som administrerer dine kaffeblandingsoppskrifter og registrerer daglige data.
Du kan også legge inn detaljert info. om f.eks. kaffebønner, blandingsverktøy, kverning og brenning. På den måten blir det lett å reprodusere den "perfekte" koppen med kaffe, gang på gang.
Tilgjengelig for nedlasting i AppStore.