Gå til innholdet
instrumenter

Aktuelt 

Vi har referansestammer fra Microbiologics!

Vi har referansestammer fra Microbiologics! Vi tilbyr nå referansestammer / kontrollstammer fra Microbiologics i høy kvalitet. Den største og mest varierte samlingen av kvalitetskontrollorganismer på markedet!

Verdensledende leverandør
Microbiologics blir i dag ansett som en hovedleverandør av kvalitetskontrollorganismer over hele verden, med markedets største og mest varierte samling av produkter til mikrobiologisk kvalitetskontroll. Microbiologics tilbyr også helt ny serie med molekylære standarder til PCR; Helix Elite™.

Stort utvalg av produkter
Microbiologics har lisensavtale med American Type Culture Collection (ATCC), og har over 800 forskjellige stammer og mer enn 3000 produkter i sitt sortiment.
I tillegg samarbeider Microbiologics med The National Collection of Type Cultures (NCTC), The National Collection of Industrial, Marine and Food Bacteria (NCIMB) og The National Collection of Pathogenic Fungi (NCPF).

Microbiologics kvalitetskontrollorganismer er utmerket for bruk i en rekke industrier inkludert næringsmiddel, vann, miljø, farmasøytisk og kosmetisk industri samt klinisk kvalitetskontroll og undervisningsformål. 

Høy kvalitet og sporbarhet
Alle stammene fra Microbiologics har full sporbarhet til referansekulturer, og leveres med illustrerte brukerveiledninger. Produktene har en holdbarhet på mellom 8 og 24 måneder. 

Microbiologics Inc. er høyt sertifiserte og akkrediterte, og er anerkjent for sin høye produktkvalitet og gode kundeservice. Microbiologics logo
Oppdatert