Gå til innholdet

ELISA-TEK_kit_gj

ELISA-TEK™ behandlet kjøtt | artsdeteksjon er nå lagt i handlekurven.

Fortsett å handle

Gå til handlekurv

Gå til kasse

Lukk

ELISA-TEK™ behandlet kjøtt | artsdeteksjon

Kontakt oss for pris: 47 77 77 60 info@labolytic.no Forespør produkt
Bestill

Kvalitativt artsbestemme av innholdet kokt og hermetisk kjøtt, kjøttprodukter, bearbeidede matvarer og kjøtt- og benmel. Testene er basert på antistoffer til varmebestandige, artsspesifikke, muskelrelaterte glykoproteiner. Kan oppdage så lite som 1% innhold av ulike kjøttarter. Analysen brukes i USDA-FSIS Microbiology Lab Guidebook.

Analyse for positiv identifisering av artsinnhold i bearbeidede kjøttprøver:
96-brønns ELISA-format.
Inkubasjonstid: 3 timer.

Tilgjengelig i følgende varianter:

• Blandede Arter: Skreddersydd (Art.nr 510601)
• 3 Arter: Storfe (ku/okse), svinekjøtt, fjærkre (Art.nr 510603)
• 4 Arter: Storfe (ku/okse), svinekjøtt, fjærkre, sau (artikkel nr. 510604)
• Storfe (ku/okse) (Art.nr 510611)
• Svinekjøtt (Art.nr 510621)
• Fjærkre (Art.nr 510631)
• Sau/fårekjøtt (Art.nr 510641)
• Hest (Art.nr 510651)
• Hjortearter (Art.nr 510661)
Oppdatert