Perfekt til bestemmelse av vannaktivitet i matvarer, farmasøytiske og kosmetiske produkter, med fullt temperaturkontrollert målekammer for høy presisjon og repeterbarhet. Denne måleren er også egnet til å understøtte ytterligere undersøkelser for å finne kilden for produktforringelse, teksturfeil eller harskning.
Høy presisjon, rask, CFR21 / 11 kompatibel og enkel å bruke!
Et velprøvd, robust presisjonsinstrument for reproduserbare, nøyaktige målinger under nøyaktig kontrollerte temperaturforhold for alle typer matvarer, kosmetikk samt tørre farmasøytiske materialer.
Utmerket langsiktig stabilitet. Hovedsakelig hysterese frie målinger.
Det eneste instrumentet som muliggjør målinger under nøyaktig kontrollerte kammertemperaturforhold, som kan velges i følgende område: 0°C til 60°C, med en presisjon på 0,2C.
Det nye store displayet gir god oversikt. Programvaren er enkel og intuitiv.
Kobles til skriver eller PC, via RS-232 eller USB.
PC-programvare for Win9x / 2000 / NT / XP er inkludert i instrumentleveransen.
Bruksområder
Matproduksjon og kvalitetslaboratorier, farmasøytisk og kosmetisk industri, kjemi f.eks.:
• Alle former for bakverk og bakevarer
• Kjøtt og pølser
• Ost
• Fruktkonsentrater
• Tørket mat
• Medisiner
• Kosmetikk
Funksjoner og fordeler
• Høy nøyaktighet og repeterbarhet
• Temperaturregulert målekammer
• Hurtigmodus for prøvetest i maksimalt 10 minutter
• Måle celle med lagrede kalibreringsdata
• Intuitiv og enkel meny berøringsskjermnavigasjon
• Selvkjenning av kalibreringssalter
Tekniske data:
• Måleområde: 0,03 til 1,00 aw (3 til 100% rh) i området 0 til 60°C
• Repeterbarhet: +/- 0.002 aw (0.2% rh)
• Nøyaktighet: 0,003 aw (0,3% rh)
Se også video som forklarer hva vannaktivitet er: