Teststrips for kvalitativ deteksjon av soya forurensning (naturlig og bearbeidet). Kan brukes både til svabring direkte på overflater ved hygienekontroll i produksjon og i laboratorier, - og til kvalitativ deteksjon av soya i råvarer og matprøver (kjeks, margarin, sjokolade, pølse m.m.). Utviklet for påvisning av lave mengder soya (kontaminering).
Deteksjonsgrense:
- på overflater ca. 0,5 ug soya protein / 100 cm2
- soyamel i hvetemel 0,5 mg / kg soya protein
- i bearbeidet mat ca. 10 mg / kg soya protein (avhengig av matrisen)
NB! Ved bruk til matanalyser må ekstraksjonsbuffer (R7113) medbestilles.
Inkubasjonstid: 10 min
Pakninger:
Kitet inkluderer alle nødvendige reagenser for analysen. Resultatene evalueres visuelt.
- Analyser: 25 test strips (i et rør) - gir 1 bestemmelse hver.
- Ekstraksjonsbuffer: 2x100 ml
- Tilbehørskit for Soyaanalyse anbefales:
Testrørholder - 1 stk
Flytende stativ - 1 stk
Pipette - for 150 μl 1 stk
Se video av analysen: