Gå til innholdet
kjemiske_tester

Kjemiske analyser

LateralFlow_cashew

Lateral flow teststrips | Valnøtt er nå lagt i handlekurven.

Fortsett å handle

Gå til handlekurv

Gå til kasse

Lukk

Lateral flow teststrips | Valnøtt

Kontakt oss for pris: 47 77 77 60 info@labolytic.no Forespør produkt
Bestill

Kvalitativ deteksjon av valnøtt, med integrert Hook-Line. Lateral Flow teststrips for analyse av råvarer eller matprøver og direktekontroll av overflater, eller CIP-vanntesting. Resultat på 5 minutter.

For å forhindre allergiske reaksjoner må både produksjonslinjer og selve maten må være fri for rester av valnøtt. Effektiviteten av rengjøringen kan verifiseres ved å bruke en lateral flow metode for deteksjon av allergener.

Pakning:

• 15 test strips (15 analyser)
• Inkluderer det du trenger for svaberprøver


Deteksjonsgrense:
• 10 mg / kg avhengig av matrisen

Inkubasjon: 5 minutter, ved romtemperatur

Fordeler:

• Resultater på 5 min
• Et raskt, pålitelig og brukervennlig teststrips-system
• Mer presis analyse i et større område enn konvensjonelle teststrimler
• Utvidet funksjonalitet: inkludert Hook-Line for sikker identifikasjon av høypositive prøver
• Oppdag valnøtt på overflater (f.eks. svabertest fra hygienekontroll i matproduksjonslinjer), i rense- og prosessvann (CIP-vann) og matprøver

Hook-Line

Hook-Line forhindrer falsk negativ tolkning av høypositive prøver.

Svært høye mengder av en analytt i prøven kan dessverre føre til falske negative eller dårlige testresultater - kalt "Hook-Effect". Derfor har våre Lateral-Flow teststrips en ekstra linje, en "Hook-Line", for å detektere evt. "Hook-Effect" og forhindre falsk negativ tolkning av høypositive prøver.

Slik gjør du det

• Overflater (svabring): svabre overflaten med PBS-fuktet vattpinne og sett den i reaksjonsampullen
• Matprøver: homogeniser matprøven og sentrifuger eller filtrer
• Flytende prøver (f.eks. CIP-vann): ingen forberedelse

Valnøtter

Valnøtt brukes ofte som snacks eller som ingrediens i bakevarer og salater. Valnøttallergi er derimot en av de vanligste nøtteallergiene og kan føre til alvorlige allergiske reaksjoner. Derfor er det nødvendig med hyppig testing av allergener i matvarer for å sikre mattrygghet.
Oppdatert