Gå til innholdet
instrumenter

Aktuelt 

Har du alt du trenger før juleferien?

Har du alt du trenger før juleferien? Frem til 16. desember får du VINTERRABATT på utvalgte instrumenter og praktisk utstyr - fyll opp lageret og bestill det du trenger til gode priser. Nedenfor finner du flere gode tilbud, sorterte etter økende rabatter.

Tilbudet gjelder for våre veiledende priser, rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller faste rabatter. Bestilling må være mottatt senest 16. desember.
Vi tar forbehold om mulig utsolgt/ bestillingstid ved stor pågang.

Spør oss gjerne om mer informasjon på info@labolytic.no

 

10% VINTERRABATT

Koloniteller | Scan 100

Koloniteller med Dark-Field-teknologi som gir et nøyaktig kontrastbilde av koloniene.
Komplett pakke med koloniteller, forstørrelsesarm og Wolfhugel telleadapter (Rutenett).

Les mer - Bestill »

 

BagMixer 400P |
Stomacher

Robust homogenisator med 400 ml volum, for bearbeiding av prøvemateriale i poser. Ergonomisk og lite plasskrevende instrument i rustfritt stål, med levetidsgaranti på støtdemperne.

Les mer - Bestill »


Saltmåler Pal Salt |
Saltlake og matvarer

Mål saltinnholdet saltlake eller næringsmidler på kun 3 sekunder. Måleområde 0-10% NaCl. Lett å kalibrere. Automatisk temperatur-kompensasjon.
Les mer - Bestill »
 

Brixmålere | Pal-1, 2 eller 3

Enkel måling av BRIX i en rekke næringsmidler. Resultatet har du på kun 5 sekunder. Rengjøres enkelt under rennende vann. Måleområde: Pal-1 0-53% brix, Pal-2 45-93% brix, Pal-3 0-93% brix. Til prøver med høy temperatur anbefaler vi PAL-H.
 Les mer - Bestill »
     
pal-03s
 

Saltmåler | Snøsmeltemidler

Superenkel og rask måling av saltkonsentrasjon i vann, veisalt og andre snøsmeltemidler. Få optimal salt-konsentrasjon i frostvæsker og snøsmeltesystemer for å forhindre isoppbygging.
Les mer - Bestill »
 

Pipettespisser | CAPP

Sterile, samt DNase og RNase-frie pipettespisser fra Capp med en svært jevn overflate inne i spissen som praktisk talt eliminerer retensjon av prøve, og minimerer bindingen av DNA, RNA og proteiner.
Les mer - Bestill »
     

Allergentester |
Lateral Flow og RidaQuick kit

Teststrips for deteksjon av allergener som kan brukes både til kvalitativ deteksjon av allergener i råvarer og matprøver, - og til svabring av overflater ved hygienekontroll i produksjonsområder og laboratorier.
Les mer - Bestill »
 

Svaber-kit
til Lateral Flow analyser

Kit med svabere og annet nødvendig utstyr til hygienekontroll og allergendeteksjon med Lateral Flow analyser. F.eks. til deteksjon av allergener på overflater brukt under matproduksjon.
Les mer - Bestill »

 

20% VINTERRABATT


 

pH måler + elektrode
for mat/meieriprøver

Pakketilbud med måler og Food S7, pH-elektrode for faste og flytende prøver i meieri- og matindustrien. pH område 0 til 14, tåler temperaturer fra -10 til +100°C. Brukervennlig måler som egner seg godt både i produksjonen, på lab. eller utendørs.

Les mer - Bestill »

     

 

Prøvebeger | Sterile

Individuelt pakkede sterile prøvebeger med gradering. Lagerføres med rød skrukork og skrivefelt/etikett.
Str. 60mL eller 150mL.

Les mer - Bestill »

 

Pakkepris | BagRack Slide med DripTray + Pipet&Roll

Ved samlet bestilling av alle tre produkter, får du nå: 20% rabatt på BagRack Slide + DripTray - pluss -
15% rabatt på «Pipet & Roll» posene

Les mer - Bestill »

SmartOxy | Oksygenmåler med WiFi

Robust måleren på str. med en mobiltelefon, med optisk sensor for måling av både temperatur og oksygen, enten i ppm (mg/l), eller metningsnivå (%). Perfekt til bruk i aquakultur og havbruk, og alle andre steder hvor oksygenmåling er viktigt.

Les mer - Bestill »

OptoOXY | Oksygenmåler med optisk RDO sensor

Praktisk, bærbar oksygenmåler som egner seg godt til måling av oppløst oksygen (DO) i f.eks. oppdrettsanlegg, akvakultur, renseanlegg m.m. Leveres med optisk RDO sensor, og automatisk kompensasjon for temperatur og atmosfæretrykk.

Les mer - Bestill »

 

30% VINTERRABATT

Målemetersett |
7 stk. lommemålere i koffert

Komplett sett målemeter for enkel, rask og pålitelig måling av 7 parametere: pH, Konduktivitet, Natrium, Salt, Kalium, Nitrat og Kalsium. Inkluderer alle nødvendige kalibreringsvæsker.
Les mer - Bestill »


Kalibreringsløsninger (buffer) | pH målere

Kalibreringsløsninger (pH buffere) i doseringsflasker - økonomisk og praktisk for laboratoriebruk. Lagerføres i 500mL doseringsflasker, forpH4.01,pH7.00 ogpH10.01 (pH9.21 bestillingsvare)

Les mer - Bestill »

Vaske og renseløsninger | pH målere

Sensoren må være helt ren for å utføre nøyaktig måling/ kalibrering.

Renseløsning D - Generell rengjøring (også til fett og oljerike prøver)
Renseløsning A - Til proteiner (anbefales til meieriprøver)
Renseløsning B - Til membran
Renseløsning C - Til regenerering

Les mer - Bestill »

BluePearl | Nitrilhansker

Matsikre engangshansker, godkjent for bruk sammen med alle typer matvarer, inkludert fettstoffer. Kjemisk testet, pulverfrie nitrilhansker av medisinsk kvalitet som gir barrierebeskyttelse.

Les mer - Bestill »

StrongHold | Kjemikalie- og cellegiftresistent

Effektiv barrierebeskyttelse ved håndtering av kjemikalier og cellegift legemidler. Optimal nålehull-beskyttelse. Sertifisert etter både medisinske og PPE-standarder.

Les mer - Bestill »

Oppdatert