Utfør nødvendige analyser direkte i bryggeriet, enkelt og raskt, uten eksterne laboratorier. Våre brukervennlige analysesystemer er utviklet spesielt for bryggerier. Minimer risiko og unngå tilbakekallinger – gjennomfør din egen kvalitetskontroll, med få trinn, og intuitiv avlesing.
Kvalitetssikring i alle ledd
Unngå tilbakekallinger og dårlige kundeopplevelser grunnet skjemt øl.Med de enkle og effektive analysene BrewPal, BrewStat, BrewMap, BrewDek og BrewBrux kan du raskt teste for alle de vanligste kvalitesforringende bakterier og villgjær i både klaringstanker, gjærkulturer, råvarer og produksjonslinje. Med lett forståelige resultater på bordet på under 3 timer er det lett å unngå tapping av skjemt øl, og stanse unødvendig videre kontaminering i bryggeriet.
Les mer om enkel testing for infisert øl på nettsiden.
ANALYSENE
|
BrewPal | Påvis Lactobacillus og Pediococcus Test på stedet i alle stadier av produksjonen. Resultatet har du på under tre timer. Les mer. |
BrewStat | Påvis Saccharomyces diastaticus Test på stedet i alle stadier av produksjonen. Resultatet har du på under tre timer. Les mer. |
BrewMap | Påvis Megasphaera og Pectinatus Test på stedet i alle stadier av produksjonen. Resultatet har du på under tre timer. Les mer. |
BrewDek | Påvis Dekkera/ Brettanomyces Test på stedet i alle stadier av produksjonen. Resultatet har du på under tre timer. Les mer. |
BrewBrux | Påvis Brettanomyces bruxellensis Test på stedet i alle stadier av produksjonen. Resultatet har du på under tre timer. Les mer. |
Oversiktlig og rask analysemetode
Spør gjerne Elisabeth om mer informasjon på elisabeth@labolytic.no
Rask og enkel innholdsanalyse på stedet
16 ulike vann- og ølanalyser – på kun 15 minutter! Med Beerlab kan du overvåke produksjonsprosessen kontinuerlig, analysere inntil 16 prøver samtidig og få nøyaktige svar på få minutter. Dermed kan du selv enkelt og raskt utføre de fleste nødvendige analysene, som bitterhet og total SO2, direkte i bryggeriet.
Kan også leveres som juniormodell (ikke vannanalyser og bitterhet)
Les mer om BeerLab på nettsiden.
Spør gjerne Hilde om mer informasjon på hilde@labolytic.no