Gå til innholdet
instrumenter

Aktuelt 

Sommeren står for dør, har du alt du trenger?

Sommeren står for dør, har du alt du trenger? Kalenderen viser at sommeren står for dør, enten sola skinner eller ei. For de fleste betyr det ferie og litt roligere dager. Men det betyr også at enkelte leverandører kan ha sommerstengt i produksjon og vareutsendelser, så se over beholdningnen nå og bestill det du trenger til sommerukene i god tid.  

Åpent hele sommeren

Vi skal også ha ferie, men ikke alle på en gang. Så selv om både leverandører og produktsjefer kan være på fjelltur, eller på en strand uten 4G... er det alltid noen på jobb, slik at du kan bestille som vanlig på labolytic.no 
Du kan også sende din bestilling til: bestilling@labolytic.no
eller ringe oss på 47 77 77 60
Vi ønsker deg med dette en riktig god sommer!
Einar, Torill, Tor Rikard, Hilde, Monica, Ellen og Marit.

Bestill det du trenger på nett

Labolytic.no
Sikre, validerte og brukervennlige analysemetoder, instrumenter og forbruksutstyr for produkt- og miljøkontroll innen bl.a. mat- og næringsmiddelindustri, jordbruk, havbruk og aquakultur samt laboratoriebransjen, helsesektoren og renhold. Benytt deg av vår erfaring og fagkompetanse, vi hjelper vi deg å velge de beste metodene for akkurat ditt behov.
Bestill eller les mer her
Detekterbar.no
Konsekvent bruk av detekterbare redskaper og forbruksutstyr der det er mulig, gjør det enklere å spore opp og eliminere fremmedlegemer ved hjelp av røntgen eller metalldetektor når uhellet først er ute. Produktene er godt synlige med farger som ikke naturlig forekommer i produksjonen. Et godt sikkerhetstiltak i alle trinn i produksjonsprosessen, og et godkjent virkemiddel i en HACCP rutine.
Bestill eller les mer her

Dette er bare enn brøkdel av vårt sortiment

Vi tilbyr og skaffer analysemetoder, referansemateriell, instrumenter og forbruksartikler både for hygiene- og kvalitetskontroll, fra en rekke anerkjente leverandører. Spør gjerne om hjelp til å finne det du trenger på info@labolytic.no
Oppdatert