 |
|
 |
Invisible Sentinel
Utvikler av neste generasjons teknologi for å sikre trygge næringsmidler. Med sine raske og enkle metoder for påvisning av mikroorganismer har Invisible Sentinel satt en ny standard for mattrygghet og kvalitetskontroll.
Benjamin Pascal
Chief Business Officer og co-founder av Invisible Sentinel. Utdannet biolog, med en MBA fra Lehigh University. Har mottatt en rekke utmerkelser for fremragende entreprenørskap.
Dana Vitarelli
International Sales Manager. |
|
CDR
The company, located with its headquarters near Florence in Tuscany, operates in the most diverse fields that range from telematics, to medical diagnostics and food diagnostics. The interaction between the skills acquired in these fields enable CDR to help customers reach the most diverse goals.
Simone Bellassai,
Chemist and enologist CDR FOODLAB division manager at CDR s.r.l. |
|
|
|
 |
|
 |
Anders Cooper, Austmann Bryggeri
Sammen med to venner startet Anders Austmann Bryggeri i 2012.
Siden de ikke hadde nok penger og ingen banker ville gi dem lån, måtte de få tre gamle damer (to mødre og en tante) til å kausjonere. Slik starter historien om austmennene...
Austmann gjærer i åpne tanker på tradisjonelt vis, og lager øl med inspirasjon fra både nye og gamle bryggetradisjoner. Med kunnskap og pågangsmot leverer de øl med sjel og personlighet, og er et bryggeri med høye ambisjoner både for seg selv og ølet.
|
|
Stjørdalsbryggeriet
Stiftet i 2013 av Halvard Andresen og Per Vikaune.
Etter flere hundre år med ølbrygging på gårsbryggerier og såinnhus i dalføret startet de stjørdals første produksjonsbryggeri, på kort tid har de rukket å gjøre seg godt kjent i bransjen og har vunnet internasjonale priser for sitt øl.
Med en visjon om å lage et spekter av øltyper for enhver smak med en klar signatur og brygge øl for alle anledninger og årstider har de nå en fast portefølje på mellom 6-8 ølsorter som varierer fra sesong til sesong.
|
|
|
|
|
|
|
Hilde Overland
Kjemiker med Doktorgrad i molekylær medisin og master i kjemi/ bioteknologi fra NTNU.
Har jobbet med glutentesting i øl siden 2014 og med BeerLab siden høsten 2016.
Rådgiver og produktsjef for kjemiske tester og analysemetoder hos Labolytic siden 2013.
Tor Rikard Lie
Næringsmiddelteknolog med bachelor i matteknologi fra HIST. Med bred kompetanse om rengjøringsmidler og hygiene for storkjøkken, vaskeri og næringsmiddelindustri.
Rådgiver og produktsjef for hygiene og vannkvalitetsprodukter hos Labolytic siden 2011.
|
|
Wolfgang Lindell
Bryggmester med bred kunnskap og erfaring fra alle deler av faget.
Kjemiingeniør med spesialisering
innen brygging. Tidligere sjef og bryggmester på bryggeriet Old Harbor i San
Juan, Puerto Rico, hvor han stiftet bekjentskap med amerikanske
øltradisjoner. Flyttet tilbake til Europa i 2011, og ble Liquid
development manager i Carlsberg group i København. Før han endte opp hos Dahls her i Trondheim.
|