Oppdag muskelprotein fra svin eller drøvtyggere i kjøtt- og benmel, samt dyrefôr.
ELISA analyse for positiv identifikasjon av artsinnhold i meget bearbeidede kjøtt- og benmelsprodukter.
Gjenkjenner svin eller oksekjøtt / får / geit skjelett og hjerte muskelinnhold i produkter behandlet ved temperaturer over 133 °C og 3 bar trykk (300 kPa) og kan identifisere fôr som inneholder forbudt vev.
Kan oppdage ned til 1% kjøtt- og benmelinnhold i for (0,1% ved bruk av høysensitiv ekstraksjon) og så lite som 0,05% innhold av kjøttarter i kjøttprodukter.
96-brønns ELISA-format.
Inkubasjonstid: 80 min.
Tilgjengelig i følgende varianter:
• Drøvtyggere, deteksjon (Art. No. 510311)
• Drøvtyggere, høysensitiv ekstraksjon (Art. No. 510391)
• Svinekjøtt (Art. No. 510321)