Gå til innholdet
hygiene

Hygienekontroll

Brosjyre brewPAL-2
ol-testing_liten
BrewPal_testprosedyre

BrewBrux | Villgjær i øl - Brettanomyces bruxellensis er nå lagt i handlekurven.

Fortsett å handle

Gå til handlekurv

Gå til kasse

Lukk

BrewBrux | Villgjær i øl - Brettanomyces bruxellensis

Kontakt oss for pris: 47 77 77 60 info@labolytic.no Forespør produkt
Bestill

På under 3 timer kan du påvise om øl i klaringstanker, gjærkulturer, råvarer og i produksjonen er infisert med kvalitetsforringende Brettanomyces bruxellensis villgjær. Minimer risikoen ved produksjon, tapping og forsendelse, og beskytter deg mot tilbakekalling av skjemt øl og de kostnadene det medfører.

ENKELT OG EFFEKTIVT!

Unngå infisert øl - test på stedet i alle stadier av produksjonen. Resultatet har du på under tre timer.
Beskytter deg mot tilbakekalling av skjemt øl og de kostnadene det medfører.
Utviklet for bryggerier og i daglig bruk av en rekke prisvinnende ølprodusenter blant annet i USA.

Hvorfor

• Unngå infisert øl ved produksjon, tapping og forsendelse
• Beskytter mot tilbakekalling av infisert og skjemt øl
• Raskere sporing tilbake til kontamineringspunkt
• Redusert risiko for ytterligere kontaminering
• Beskytter bryggeriets omdømme
• Enkelt og kostnadseffektivt
• Fra prøve til resultat på under 3 timer
• Robust metode, kompatibel med alle typer øl
• Enkelt å tolke resultatene
• Kvantitative resultat (mengdebestemmelse)
• Pålitelig resultat gjennom hele bryggeprosessen
• Komplett løsning med instrument og alle reagenser, klare til bruk
• Nøyaktig, sensitiv og spesifikk påvisning av Brettanomyces bruxellensis i øl

Hvordan

• Tapp et lite prøvevolum fra det aktuelle produksjonsstadiet.
• Sentrifuger i 10 minutter og resuspender prøven med medfølgende buffer A.
• Overfør 5 ul til det medfølgende PCR-røret.
• Sett røret inn i thermocycleren og kjør programmet.
• Tilsett buffer B.
• Overfør innholdet til tesvinduet. Vent 3 min.
• Trekk bryteren ned for å avdekke resultatet.
  - én linje indikerer negativt resultat
  - to linjer indikerer semikvantitative positive resultat

BrewPal_testprosedyre


Vil du vite mer om BrewBrux?

Ta kontakt på info@labolytic.no
Oppdatert