Gå til innholdet
kjemiske_tester

Kjemiske analyser

Enzytec_illustrasjon

Stivelse (Starch) er nå lagt i handlekurven.

Fortsett å handle

Gå til handlekurv

Gå til kasse

Lukk

Stivelse (Starch)

Kontakt oss for pris: 47 77 77 60 info@labolytic.no Forespør produkt
Bestill

Enzymatisk test (UV-metode) for bestemmelse av stivelse og delvis hydrolysert stivelse i mat og drikke (og andre materialer) som stivelsesprodukter, mel, bakverk, kjøttboller, kjøttprodukter, meieri- og melkeprodukter, margarin, fruktjuicer, syltetøy, dyrefôr, øl og vin. LOD (deteksjonsgrense): 1,2 mg/l

Enzymatiske tester som benyttes til bestemmelse av sukkerarter, syrer, alkoholer og noen andre næringsmiddel-komponenter ved analyse av en rekke produkter.

Pakning:
27 påvisninger.

Bruksområde

Stivelsesprodukter, mel, bakverk, kjøttboller, kjøttprodukter, meieri- og melkeprodukter, margarin, fruktjuicer, syltetøy, dyrefôr, øl og vin.

Metode

1. Rekonstituer de lyofiliserte reagensene med vann.
2. Pipetter reagensløsningene og prøven over i prøvebegeret, og bland.
3. Mål den fotometriske absorbansen A1.
4. Pipetter enzymreagenset inn i prøvebergeret, og bland.
5. Inkuber i 10 - 20 min
6. Avles absorbansen A2 og beregn resultatene med Lambert-Beer-loven.

Generell informasjon

"Yellow line" enzymatiske test-kit har blitt brukt og validert over hele verden i over 40 år. De er valgt som referansemetoder av mange internasjonale organisasjoner (f.eks. AOAC, IFU, IDF, ISO og OIV) og de er fortsatt gullstandarden i dag.

Reagenser er delvis lyofilisert og må rekonstitueres med vann.
Etter rekonstituering har reagenser begrenset stabilitet (fra 5 dager til 8 uker).

Standarder er vanligvis inkludert i settene (men ikke alltid, vennligst sjekk pakningsvedlegg).
Oppdatert