Gå til innholdet
kjemiske_tester

Kjemiske analyser

pal-bx-acid-f5
pal-bx-acid-f5-master-kit-i-eske
pal-bx_acid-f5
pal-bx-acid-f5-master-kit

Pal-BX/Acid F5 | Syre og brix i frukt er nå lagt i handlekurven.

Fortsett å handle

Gå til handlekurv

Gå til kasse

Lukk

Pal-BX/Acid F5 | Syre og brix i frukt

Kontakt oss for pris: 47 77 77 60 info@labolytic.no Forespør produkt
Bestill

Mål både Brix (sukkernivå) og Syrenivå (Total Acidity) i en og samme lommemåler. Måleresultat på kun 3 sekunder. Super til raske, nøyaktige målinger av syre og brix i sitrusfrukt (lav og høy surhet), druer og vin, tomater, jordbær og blåbær.

 
Brix måles ved refraktometri, og surhet måles ved konduktivitet. Syreområde på 0,1 til 20%. Leveres i en komplett Multifrukt Master-kit pakke, som inkluderer både måler, vekt, plastbeholder og plastskje.

Refraktometeret er vanntett (IP 65) og rengjøres enkelt under rennende vann.
Som gjør det fullstendig vaskbart (HACCP-godkjenning).

Fordeler

• Resultater på 5 sekunder
• Enkel betjening med en hånd
• IP 65 lar deg skylle av prøverester i rennende vann

Enkel og rask Målemetode

Bare hell noen dråper av prøven i prismet og klikk start, så kan du lese av resultatet på ca 5 sek.
malemetode

Slik fungerer det (video)

Spesifikasjoner

Leveres i en komplett Multifrukt Master-kit, som inkluderer både måler, vekt, plastbeholder og plastskje.
Måleskala
Brix
Syre
Måleområde Brix: 0.0 til 60.0%
Syre:
: 01 (Sitrus) 0.10 til 4.00%
: 02 (Druer & vin) 0.10 til 4.00%
: 03 (Tomat) 0.10 til 3.00%
: 04 (Jordbær) 0.10 til 3.50%
: 05 (Blueberry) 0.10 til 4.00%
Temperatur: 10.0 til 40.0℃
Oppløsning Brix: 0.1%
Syre: 0.01%
Temperatur: 0.1℃
Nøyaktighet Brix: ±0.2%
Syre: ±0.10% (0.10 to 1.00%)
Relativ nøyaktighet: ±10% (1.01 til 4.00%)
Temperatur: ±1℃
Prøvetemp. 10 to 40℃
Områdetemp.
10 to 40℃
Prøvevolum 0.2ml
Måletid Ca. 3 sekunder
Baklys Baklyset lyser i 30 sekunder etter at en knapp er trykket
Strøm 2 × AAA Batterier
Beskyttelsesklasse IP65
Dimensjoner 55(L)×31(D)×109(H)mm, 100g (kun hovedenhet)
Oppdatert