Gå til innholdet
Mikro_rSalmonella

Mikrobiologi

Screens_almonella

RidaScreen | Salmonella er nå lagt i handlekurven.

Fortsett å handle

Gå til handlekurv

Gå til kasse

Lukk

RidaScreen | Salmonella

Kontakt oss for pris: 47 77 77 60 info@labolytic.no Forespør produkt
Bestill

Rask påvisning av Salmonella i matvarer, for og miljøprøver. Resultat på mindre enn 23 timer. ELISA kit (Sandwich Enzymatisk immunoanalyse). AFNOR validert ihht. ISO 16140.

En robust, fleksibel test som brukes til å detekterebevegelige og ikke-bevegelige Salmonella (inkludert S. pullorum og S. gallinarum) fra en anrikningsbuljong over natten.

Bekrefter sikkerheten til mat og forprodukter raskere enn mange andre metoder. Etter AFNOR-protokollen eller for sure og syreproducerende prøver (for eksempel råmelk) generelt må inkubasjonstiden for å øke salmonella i brønnene være minst 5,5 timer.

Godkjent for mat, for og miljøprøver av den europeiske valideringsorganisasjonen AFNOR (ref. Nr. RBP 31/01 - 06/08) i henhold til EN / ISO 16140-standarden.


Helt spesifikke, rensede antistoffer på brønnen fanger selektivt alle evt. spor av Salmonella i prøven. En egnet buljong tilsettes til brønnen for rask vekst. Sandwichet er fullført ved tilsetning av enzymmerkede antistoffer (konjugat) spesifikt for salmonella. Tilstedeværelsen av Salmonella er indikert når det bundne konjugatet konverterer substratet til en blå farge. Resultatene kan leses visuelt eller automatisert med en mikroplatteleser etter tilsetning av stoppløsningen som slutter reaksjonen og endrer fargen fra blå til gul. Ingen fargeproduksjon indikerer fravær av Salmonella. Alle reagenser er forskjellige farget for en bedre visuell oppfølging av pipetteringstrinnene.


RIDASCREEN® Salmonella:
 96 påvisninger

Spesifikasjoner
Standard rekkevidde Positiv og negativ kontroll
Prøvepreparering Ett trinn, over natten anrikning i bufferte pepton vann (BPW)
Inkubasjon 4 t inkubasjon med Salmonella-buljong 1 t 15 min deteksjonsprosedyre.
Deteksjonsgrense 1 celle / 25 g prøve som tilsvarer ca. 10000 Salmonella / ml etter total anrikningstid.
Holdbarhet 12 mnd (fra produksjonsdato) ved 4 °C
Oppdatert