Håndholdt kikkert refraktometer med automatisk temeperatur kompensasjon. Vinner av GoodDesign Award. Egnet for måling av brix i mat og drikke som f.eks. brus, melk, frukt og grønnsaker, ketchup, soyasaus, skjæreolje, rengjøringsmiddel osv.
Modeller
Master-53α (metall):
Brix 0,0 til 53,0% - passer godt til testing av prosesserte næringsmidler.
Master-53Pα (Plast):
Brix 0,0 til 53,0% - anbefalt for for salte og syreholdige løsninger.
Digitalt referaktometer med samme måleområde: Pal-1
Spesifikasjoner
Modell
|
Master-53α
|
Master-53Pα
|
Måleområde
|
Brix 0.0 til 53.0% (Automatisk temperatur kompensasjon)
|
Minimumskala
|
Brix 0.5%
|
Målenøyaktighet
|
Brix ±0.5% (10 to 30°C)
|
Repeterbarhet
|
±0.25%
|
Beskyttelse
|
IP65 (except eye piece)
Støvtett og sikret mot vannsprut
|
Dimesjoner
|
3.2×3.4× 16.8cm, 130g
|
3.2×3.4×16.8cm, 90g
|