På under 3 timer kan du påvise om øl i klaringstanker, gjærkulturer, råvarer og ellers i produksjonen er infisert med kvalitetsforringende Dekkera/ Brettanomyces villgjær. Minimer risikoen ved produksjon, tapping og forsendelse, og beskytter deg mot tilbakekalling av skjemt øl og de kostnadene det medfører.
ENKELT OG EFFEKTIVT!
Unngå infisert øl - test på stedet i alle stadier av produksjonen. Resultatet har du på under tre timer.
Beskytter deg mot tilbakekalling av skjemt øl og de kostnadene det medfører.
Utviklet for bryggerier og i daglig bruk av en rekke prisvinnende ølprodusenter blant annet i USA.
Hvorfor
• Unngå infisert øl ved produksjon, tapping og forsendelse
• Beskytter mot tilbakekalling av infisert og skjemt øl
• Raskere sporing tilbake til kontamineringspunkt
• Redusert risiko for ytterligere kontaminering
• Beskytter bryggeriets omdømme
• Enkelt og kostnadseffektivt
• Fra prøve til resultat på under 3 timer
• Robust metode, kompatibel med alle typer øl
• Enkelt å tolke resultatene
• Kvantitative resultat (mengdebestemmelse)
• Pålitelig resultat gjennom hele bryggeprosessen
• Komplett løsning med instrument og alle reagenser, klare til bruk
• Nøyaktig, sensitiv og spesifikk påvisning av Dekkera/ Brettanomyces i øl
Hvordan
• Tapp et lite prøvevolum fra det aktuelle produksjonsstadiet.
• Sentrifuger i 10 minutter og resuspender prøven med medfølgende buffer A.
• Overfør 5 ul til det medfølgende PCR-røret.
• Sett røret inn i thermocycleren og kjør programmet.
• Tilsett buffer B.
• Overfør innholdet til tesvinduet. Vent 3 min.
• Trekk bryteren ned for å avdekke resultatet.
- én linje indikerer negativt resultat
- to linjer indikerer semikvantitative positive resultat
Vil du vite mer om BrewDek?
Ta kontakt på info@labolytic.no