Gå til innholdet
instrumenter

Aktuelt 

Webinar | Listeriakontroll i mat

Webinar | Listeriakontroll i mat

Mandag 27. mars kl.14:00

inviterer vi til gratis webinar om Listeria i matindustrien, med presentasjon av ulike metoder og muligheter for deteksjon og kvalitetssikring av Listeria i ulike næringsmidler.

Dette snakker vi om

Vi for oss ulike sider ved å teste for Listeria.
Bli med og få en introduksjon til analyser, praktiske eksempler og tips til valg av metode og utstyr.

Meld deg på her


torill-hagen
Foredragsholder

Torill Hagen 
Produktsjef Mikrobiologi, Labolytic AS
Bioingenør med lang og bred erfaring innen mikrobiologiske metoder.

Listeria risiko i matproduksjon

Listeria monocytogenes assosieres ofte med de mest alvorlige Listeria utbruddene, som forårsaker sykehusinnleggelser og dødsfall.

Listeria-utbrudd kan forekomme i både ferske råvarer og spiseklare produkter, fisk, kjøtt, spekemat, kjøttpålegg, grønnsaker, frukt, kyllingprodukter og upasteuriserte melkeprodukter som ost, iskrem og yoghurt,  for å nevne noe.

Vi tilbyr derfor et bredt utvalg Listeriaanalyser for ulike segmenter og produsenter i næringsmiddelindustrien (bl.a. svabertester og PCR test kit samt prøvetakingsutstyr og analyseinstrumenter for avlesning og tolkning).

Ta kontakt med Torill for mer informasjon om Listeria anlyser på torill@labolytic.no
Du kan se noe av vårt utvalg av Listeriaanalyser her på nettsiden
Oppdatert