Webinar | Listeriakontroll i mat Mandag 27. mars kl.14:00 inviterer vi til gratis webinar om Listeria i matindustrien, med presentasjon av ulike metoder og muligheter for deteksjon og kvalitetssikring av Listeria i ulike næringsmidler. Dette snakker vi om Vi for oss ulike sider ved å teste for Listeria. Bli med og få en introduksjon til analyser, praktiske eksempler og tips til valg av metode og utstyr. Meld deg på her Foredragsholder Torill Hagen Produktsjef Mikrobiologi, Labolytic AS Bioingenør med lang og bred erfaring innen mikrobiologiske metoder. Listeria risiko i matproduksjon Listeria monocytogenes assosieres ofte med de mest alvorlige Listeria utbruddene, som forårsaker sykehusinnleggelser og dødsfall. Listeria-utbrudd kan forekomme i både ferske råvarer og spiseklare produkter, fisk, kjøtt, spekemat, kjøttpålegg, grønnsaker, frukt, kyllingprodukter og upasteuriserte melkeprodukter som ost, iskrem og yoghurt, for å nevne noe. Vi tilbyr derfor et bredt utvalg Listeriaanalyser for ulike segmenter og produsenter i næringsmiddelindustrien (bl.a. svabertester og PCR test kit samt prøvetakingsutstyr og analyseinstrumenter for avlesning og tolkning). Ta kontakt med Torill for mer informasjon om Listeria anlyser på torill@labolytic.no Du kan se noe av vårt utvalg av Listeriaanalyser her på nettsiden