Gå til innholdet
kjemiske_tester

Labolytic AS -
din utstyrsleverandør

Kvalitet kan måles!

Med godt utstyr kan du foreta en rekke analyser og kvalitetssikringer selv. Å investere i eget analyseutstyr kan øke effektiviteten og gi innsparinger på sikt.
Benytt deg av vår erfaring og fagkompetanse, vi hjelper vi deg å velge de beste metodene for akkurat ditt behov, enten det er snakk om utstyr til komplette laboratorier - eller et lite enkeltmannsforetak. Vi tilbyr også opplæring og veiledning som sikrer bruken.

Kvalitet og effektivitet

Rask reaksjon er nøkkelen til å redusere risiko og spare deg for både tidsbruk og kostnader. Uansett hva du analyserer, er du avhengig av pålitelig utstyr for å sikre resultater av god kvalitet. Derfor er de fleste av våre leverandører ISO-sertifiserte, og svært mange av metodene vi tilbyr er internasjonalt validerte eller beskrevet i internasjonale standarder.

Hurtighet

Vi tilbyr markedets raskeste metoder for mikrobiologisk og kjemisk kontroll av næringsmidler, miljø og vann.

Utvikling og innovasjon

Vi er stadig på utkikk etter nye teknologier og smartere utgaver som kan supplere og komplettere vårt utvalg. Gjennom våre leverandører og samarbeidspartnere har vi tilgang til innovative miljø innen flere spesialområder, og utvider kontinuerlig vårt sortiment.

Erfaing og kompetanse

Siden 2008 har vi i Labolytic leveret sikre, validerte og bruker-vennlige analysemetoder, instrumentering og forbruksutstyr for produkt- og miljøkontroll innen bl.a. mat- og næringsmiddelindustri, jordbruk, havbruk og aquakultur samt laboratoriebransjen, helsesektoren og renhold.
Sortimentet spenner fra PCR-systemer og avanserte sensorer til mikrobiologiske tester for produkt-, vann- og renholdskontroll, og kjemiske analyser for innhold, allergener og mykotoksiner, samt en rekke analyseinstrumenter og forbruksartikler.

Der du er

Målet er å tilby metoder og utstyr som kan benyttes der du trenger det - i enhver sammenheng, enten det er ute på jordet, ved fiskemerden, på storkjøkkenet, i produksjonen, i et helseforetak, på laboratoriet eller i transport på vei ut til forbruker.

Det lille ekstra

I tillegg til produkter av høy kvalitet fra anerkjente leverandører nyter du godt av våre fagfolks kompetanse gjennom sikker veiledning og god service. Vi hjelper deg!
Oppdatert

Kontakt oss

Tlf.: (+47) 47 77 77 60
info@labolytic.no


Tungavegen 36
7047 Trondheim