Gå til innholdet
kjemiske_tester

Labolytic AS -
din utstyrsleverandør

Kvalitet kan måles!
Med godt og brukervennlig utstyr er det mulig for mange bedrifter å foreta en rekke analyser og kvalitetssikringer selv. En investering i eget analyseutstyr kan øke effektiviteten og spare deg penger på sikt.
Med vår erfaring og fagkompetanse kan vi hjelpe deg å velge de beste metodene for ditt behov, enten det er snakk om utstyr til komplette profesjonelle laboratorier - eller et lite enkeltmannsforetak. Vi tilbyr også opplæring og veiledning som sikrer bruken ved behov.

Kvalitet og effektivitet
I en hektisk hverdag, er det å reagere raskt nøkkelen til å redusere tidsbruk og kostnader. Uansett hva du analyserer, er du avhengig av pålitelig utstyr for å sikre deg at resultatene er av god kvalitet.
De fleste av våre leverandører er ISO-sertifiserte, og svært mange av metodene vi tilbyr er internasjonalt validerte eller beskrevet i inter-
nasjonale standarder.

Hurtighet
Vi tilbyr markedets raskeste metoder for mikrobiologisk og kjemisk kontroll av næringsmidler, miljø og vann.

Utvikling og innovasjon
Vi er stadig på utkikk etter nye teknologier og smartere utgaver som kan supplere og komplettere vårt utvalg av de kjente og validerte teknologiene mange har erfaring med. Gjennom våre leverandører og samarbeidspartnere har vi tilgang til nytenkende og innovative miljø innen flere spesialområder, og utvider kontinuerlig vårt produktsortiment.

Erfaing og kompetanse
Siden 2008 har vi i Labolytic levert sikre, validerte og brukervennlige analysemetoder for produkt- og hygienekontroll innen matproduksjon, næringsmiddelindustri, laboratoriebransjen, helse- og renholdsbransjen.
Sortimentet inkluderer sensitive PCR-systemer, mikrobiologiske tester for produkter, vann og renhold, kjemiske analyser for innhold, allergener og mykotoksiner, samt en rekke analyseinstrumenter og forbruksartikler.

Der du er
Vi jobber for å tilby metoder og utstyr som kan benyttes i enhver sammenheng, enten det er ute på jordet, ved fiskemerden, i produksjonen, i et helseforetak, på laboratoriet eller på vei ut til forbruker.

Det lille ekstra
I tillegg til høy kvalitet og rask levering vil vi at du skal nyte godt av våre fagfolks kompetanse gjennom sikker veiledning og god service. Vi jobber derfor kontinuerlig med å videreutvikle både service og sortiment. Mange av våre populære produkter er det heller ingen andre som tilbyr i Norge.
Oppdatert

Kontakt oss

Tlf.: (+47) 47 77 77 60
info@labolytic.no


Tungavegen 36
7047 Trondheim