Gå til innholdet
kjemiske_tester

Labolytic AS

Labolytic er et uavhengig privat norsk selskap med kontor og lager i Trondheim. Selskapet ble etablert i 2008, i dag er vi 13 ansatte og er under kontinuerlig vekst og ekspansjon.

Vi leverer analysemetoder, instrumenter og utstyr til kvalitetskontroll og hygienekontroll av produkter, produksjonsmiljø, produksjonsutstyr og omgivelser. Kundene er mat- og næringsmiddelprodusenter, laboratorier, konsulenter og andre aktører innen bl.a. matproduksjon, jordbruk, havbruk og aquakultur, helsesektoren og renholdsbransjen.

Våre verdier: Faglig sterk, hjelpsom og trygg - gjennomsyrer alt vi gjør.
Vi legger vekt på å bygge opp et sterkt team av mennesker med bred kunnskap og erfaring, som samarbeider støtter hverandre. Ved hjelp av ansatte som trives godt og utfører sine oppgaver på en ærlig og profesjonell måte, er vårt mål å være den mest faglig kompetente leverandøren av instumenter og analysemateriell for hygiene- og kvalitetskontroll, med markedsledende rådgivning og service.

Kvalitet kan måles!

Med godt utstyr kan mange kunder foreta en rekke analyser og kvalitetssikringer selv. En investering i eget analyseutstyr kan øke effektiviteten og spare deg penger på sikt.
Vi har som mål å hjelpe kundene til å finne og velge de beste metodene for akkurat sitt behov. Enten det er snakk om interkontroll i en liten produksjonsbedrift eller innredning av et komplett laboratorie. Vi tilbyr også opplæring og veiledning i bruk.

Erfaing og kompetanse

Våre produktsjefer har spesialkompetanse innen hvert sitt område og bidrar med fagkompetanse og kunnskap i hverdagen for å hjelpe våre kunder å velge riktige metoder og løse de utfordringer som kan oppstå.

Bredt sortiment

Sortimentet består av analysemetoder, instrumenter og utstyr til vann- og næringsmiddelanalyser, hygienekontroll og kvalitetskontroll av produkter, produksjonsmiljø og omgivelser; samt en rekke standarder og spesialiserte analyser og utstyr.
Utvalget spenner fra mikrobiologiske og kjemiske analysekit for produkt- og hygienekontroll, allergener og mykotoksiner - til ATP-målere, PCR-systemer og Elisa metoder. Enkle måleinstrumenter og avanserte sensorer for havbruk. Samt en rekke forbruksartikler og laboratorieutstyr.

Kvalitet og effektivitet

Rask reaksjon er nøkkelen til å redusere risiko og spare deg for både tidsbruk og kostnader. Uansett hva du analyserer, er du avhengig av pålitelig utstyr for å sikre resultater av god kvalitet. Derfor legger vi vekt på å tilby brukervennlige, sikre og validerte metoder. De fleste av våre leverandører ISO-sertifiserte, og svært mange av metodene vi tilbyr er internasjonalt validerte eller beskrevet i internasjonale standarder.

Hurtighet

Vi tilbyr markedets raskeste metoder for mikrobiologisk og kjemisk kontroll av næringsmidler, miljø og vann.

Utvikling og innovasjon

Vi er stadig på utkikk etter nye teknologier og smartere utgaver som kan supplere og komplettere vårt utvalg. Gjennom våre leverandører og samarbeidspartnere har vi tilgang til innovative miljø innen flere områder, og utvider kontinuerlig vårt sortiment.

Der du er

Målet vårt er å tilby metoder og utstyr som kan benyttes der kunden trenger det - i enhver sammenheng, enten det er ute på jordet, ved fiskemerden, på storkjøkkenet, i produksjonen, i et helseforetak, på laboratoriet eller i transport på vei ut til forbruker.

Det lille ekstra

I tillegg til produkter av høy kvalitet fra anerkjente leverandører vil vi at vår kunder skal nyte godt av våre fagfolks kompetanse gjennom sikker veiledning og god service. Vi hjelper deg!
Oppdatert

Kontakt oss

Tlf.: (+47) 47 77 77 60
info@labolytic.no


Tungavegen 36
7047 Trondheim