Gå til innholdet
kjemiske_tester

Labolytic AS

Kvalitet kan måles!

Med godt utstyr kan du foreta en rekke analyser og kvalitetskontroller selv. Å investere i eget analyseutstyr kan øke effektiviteten og gi innsparinger på sikt.
Benytt deg av vår erfaring og fagkompetanse, vi hjelper deg å velge utstyr og analysemetoder etter behov, enten det er snakk om interkontroll i en liten produksjonsbedrift eller innredning av et komplett laboratorie. Vi tilbyr også opplæring og veiledning som sikrer bruken.

Erfaing og kompetanse

Siden 2008 har vi levert analysemetoder, instrumenter og utstyr til vann- og næringsmiddelanalyser, hygienekontroll og kvalitetskontroll av produkter, produksjonsmiljø og andre omgivelser; samt en rekke standarder og spesialiserte analyser og utstyr.
Kundene er mat- og næringsmiddelprodusenter, laboratorier, konsulenter og andre aktører innen bl.a. matproduksjon, jordbruk, havbruk og aquakultur, helsesektoren og renholdsbransjen.
Sortimentet spenner fra mikrobiologiske og kjemiske analysekit for produkt- og hygienekontroll, allergener og mykotoksiner - til ATP-målere, PCR-systemer og avanserte sensorer, samt en rekke forbruksartikler og laboratorieutstyr.

Kvalitet og effektivitet

Rask reaksjon er nøkkelen til å redusere risiko og spare deg for både tidsbruk og kostnader. Uansett hva du analyserer, er du avhengig av pålitelig utstyr for å sikre resultater av god kvalitet. Derfor legger vi vekt på å tilby brukervennlige, sikre og validerte metoder. De fleste av våre leverandører ISO-sertifiserte, og svært mange av metodene vi tilbyr er internasjonalt validerte eller beskrevet i internasjonale standarder.

Hurtighet

Vi tilbyr markedets raskeste metoder for mikrobiologisk og kjemisk kontroll av næringsmidler, miljø og vann.

Utvikling og innovasjon

Vi er stadig på utkikk etter nye teknologier og smartere utgaver som kan supplere og komplettere vårt utvalg. Gjennom våre leverandører og samarbeidspartnere har vi tilgang til innovative miljø innen flere områder, og utvider kontinuerlig vårt sortiment.

Der du er

Målet er å tilby metoder og utstyr som kan benyttes der du trenger det - i enhver sammenheng, enten det er ute på jordet, ved fiskemerden, på storkjøkkenet, i produksjonen, i et helseforetak, på laboratoriet eller i transport på vei ut til forbruker.

Det lille ekstra

I tillegg til produkter av høy kvalitet fra anerkjente leverandører nyter du godt av våre fagfolks kompetanse gjennom sikker veiledning og god service. Vi hjelper deg!
Oppdatert

Kontakt oss

Tlf.: (+47) 47 77 77 60
info@labolytic.no


Tungavegen 36
7047 Trondheim