Gå til innholdet
instrumenter

Aktuelt 

Allergener og PCR - WorskShop Oslo 21. mai | Trondheim 22. mai

Allergener og PCR - WorskShop Oslo 21. mai | Trondheim 22. mai

Hvorfor er det så viktig å ha kontroll på allergenene?

Kom og få en GRATIS, grunnleggende introduksjon til hvilke krav som stilles til kontrollrutiner, og merking av allergener pluss et innbllikk i bruk av PCR og andre verktøy som gir god kontroll.
 
Hva er fordelene ved å bruke PCR til overvåkning av produkt og produksjonsmiljø for f.eks. allergener, avsløre matsvindel, eller til kvalitetskontroll av øl?
Lær mer bruk av PCR, forberedelser, prosedyrer og tolking av resultater, samt gode råd for igangsetting og implementering.
Send en e-post ti Labolytic

Program

Med forbehold om at endringer kan forekomme helt frem til seminardagen
09:00
09:15
10:00
10:15
10:45
11:30
12:00
13:00
14:15
14:30
15:30
Velkommen
Introduksjon om Allergener, krav, Haccp m.m.
Kaffepause
SureFood PREP (praktisk)
SureFood ALLERGEN (praktisk)
Allergendeteksjon
Lunsj
Fordeler med PCR (allergener/ matsvindel / kvaliteskontroll av f.eks. øl)
Kaffepause
Diskusjon - Labresultater
Spørsmål - avslutning

MELD MEG PÅ!
NB! Bindende påmelding. Avbestilling kan ikke skje senere enn 5 dager før seminaret. Ved manglende oppmøte/ avbestilling mindre en 5 dager før seminaret vil du bli belastet kr. 595,- eks. mva. for rom/ servering.
Ikke anledning til å komme?
Ønsker du å delta på evt. senere seminar med samme tema? Eller booke et eget møte? Send en e-post til Hilde - hilde@labolytic.no eller Torill - torill@labolytic.no

Utvalgte produkter fra vårt PCR sortiment

Rida Cycler |
Real Time PCR

Kompakt og brukervennlig PCR instrument med 4 kanaler, for rask og fleksibel analyse av mat og matprøver. Perfekt til bruk sammen med våre SureFast og SureFood analysekit for deteksjon av allergener og nøyatige innholdsbestemmelser.
Les mer - Bestill »

SureFood Allergen
Analysekit for PCR

Kvalitativ deteksjon av allergener i næringsmidler. Høy sensitivitet og spesifisitet, samt det laveste deteksjonsnivået som er tilgjengelig på markedet. Kit’ene dekker alle relevante analyseparametere innenfor allergener.
Les mer - Bestill

SureFood Artsdeteksjon
Analysekit for PCR

Kvalitativ artsbestemmelse av innholdet i næringsmidler og fôr. Høy sensitivitet og spesifisitet, samt det laveste deteksjonsnivået tilgjengelig på markedet. Kit’ene dekker alle relevante analyseparametere innenfor artsbestemmelse.
Les mer - Bestill

SureFood Prep
PCR analyser

Kit for enkel og effektiv ekstraksjon av DNA fra næringsmidler og fôr, med høyt utbytte og kvalitet på ekstrahert DNA-materiale. DNA-ekstraktet kan brukes direkte til PCR-basert deteksjon uten videre behandling.
Les mer - Bestill »


Dette er bare enn brøkdel av vårt sortiment

Vi har en rekke andre instrumenter og kit for PCR analyser - se labolytic.no og spør gjerne Hilde, hilde@labolytic.no eller Torill, torill@labolytic.no om mer info.
Oppdatert