Gå til innholdet
instrumenter

Aktuelt 

Godt utstyr - grunnlaget for effektive analyser og prøveuttak

Godt utstyr - grunnlaget for effektive analyser og prøveuttak Viste du at vi også kan levere prøvetakere, spyd, beholdere, rør, spatler og annet forbruksmateriell? Vi hjelper deg gjerne å finne frem i jungelen av laboratorieutstyr. Spør oss om det du trenger av utstyr til uttak, oppmåling, oppbevaring, forsegling, pipettering og behandling av prøver. Vi kan levere det meste av materiell til prøvetaking og analyser av næringsmidler, hygiene- og kvalitetskontroll.
Har du spørsmål? Hallgeir svarer eller gir deg mer info. på hallgeir@labolytic.no

Hva trenger du?

QuickPicker kjerneprøvetaker

Kjerneprøvetaker | QuickPicker

Kjerneprøvetaker som raskt og enkelt samler inn stikkprøver og kanaliserer dem direkte inn i prøveflasken. Super til bulkvarer som hentes direkte fra sekker eller poser.

Les mer - Bestill
DispoDipper prøvetakingsrør

Prøvetakingsrør | DispoDipper

Til prøvetaking og påfølgende transport av prøven i en enhet. Slik at du unngår kryss-forurensning og urenheter i prøven. For engangsbruk, produsert i renrom.
Les mer - Bestill
Spatel matsikker og steril

Spatel | Steril og matsikker

Spatel for matvarer,et langt håndtak og et skarpt blad gjør det mulig å trenge inn i sekker og beholdere av papir eller plastposer. Super til prøvetaking av pulver, granulater og pastaer. For engangsbruk, produsert i renrom.
Les mer - Bestill
Håndspade med lokk, steril

Håndspade | Steril

Håndspade med gjennomsiktig deksel som kan lukkes umiddelbart etter prøvetaking, for å bevare steriliteten og hindre forurensning. Egnet til både pulver, granulater og pastaer. For engangsbruk, produsert i renrom.
Les mer - Bestill
skje, steril, blå

Skje | Blå - Steril

Blå prøvetakingsskje i SteriPlast®, egnet til prøvetaking av både pulver, granulater og væsker. Tilgjengelig i to størrelser, 2,5 ml (teskje) og 10 ml (spiseskje). Matsikker, for engangsbruk, produsert i renrom.
Les mer - Bestill

Beger | Autoklaverbart

125 ml prøvebeger PP, med væsketett skrulokk. Begrene er aseptiske og egner seg til bruk med mat. Kan autoklaveres uten skrulokket. Temperaturbestandig (beger: -20°C/ + 120°C | skrulokk -80°C / + 75°C
Les mer - Bestill »
Kontrollforsegling, Close-it

Kontrollforsegling

Kontrollforsegling, klistremerker på rull, med lim som er godkjent for bruk sammen med matvarer. Tetter godt og hindrer effektivt produkter fra å lekke ut etter prøvetaking.
Les mer - Bestill
Sikkerhetsforsegling

Sikkerhetsforsegling

Selvklebende etiketter til forsegling av alle typer konvensjonelle beholdere. Beholdere forseglet med sikkerhetsforsegling kan ikke åpnes uten å ødelegge forseglingsetiketten.
Les mer - Bestill

Dette er bare en liten del av vårt sortiment

Spør oss om det du trenger av forbruksvarer og utstyr til uttak oppmåling, oppbevaring og behandling av prøver, vi kan skaffe det meste av forbruksutstyr til prøvetaking og analyser av næringsmidler, samt hygiene- og kvalitetskontroll - se mer på labolytic.no og spør gjerne Hallgeir om info. på hallgeir@labolytic.no
Oppdatert