Gå til innholdet
instrumenter

Aktuelt 

Nye EnSure Touch - Renholdskontroll på 10 sekunder!

Nye EnSure Touch - Renholdskontroll på 10 sekunder!

Nytt tilskudd i verdens mest solgte ATP-system!

EnSure Touch gjennomfører direkte renholdskontroll på KUN 10 sekunder! Den minste og mest sensitive ATP måleren noen sinne, har fått en stor oversiktlig berøringsskjerm og automatisk synkronisering til SureTrend Cloud for enkel testing og rapportering uansett hvor du er.

Nå er det enda enklere å bruke ATP måling til hygienekontroll.
Det er raskt - nøyaktig og superenkelt å gjennomføre. Du har full kontroll, samtidig som du sparer både tid og penger.
 

Nøyaktige, umiddelbare resultater og enkel rapportering!

Det er superenkelt å foreta direkte renholdskontroll av både tørre- og våte overflater og i skyllevann - med EnSure Touch ATP-måler og Ultrasnap, SuperSnap eller AquaSnap, komplette testsvabere. Resultatene synkrobiseres automatisk til SureTrend Cloud slik at du enkelt kan dele og bearbeide testresultatene fra hvor som helst.

ATP måling er et anerkjent verktøy for renholdskontroll over hele verden. Ideell til både oppfølging av kontrollpunkter og til opplæring. Benyttes daglig i bl.a. næringsmiddelindustri, oppdrettsanlegg, aquakultur, sykehus, tannlegekontor, storhusholdning og renholdsbransjen.

Måleren oppfyller alle krav til HACCP-system med direkte kontroll. Sensitiv; detekterer ned til 0.5 femtomole (0.5x10ˉ¹⁵ mol) med UltraSnap og ned til 0.1 femtomole (0.1x10ˉ¹⁵ mol) med SuperSnap.

Du kan også legge til funksjonalitet for analyse av mikrooranismer og enzymer. Spør gjerne Tor Rikard om mer informasjon på tor@labolytic.no

 

EnSure Touch ATP måler

Gjennomfør direkte renholdskontroll på 10 sekunder med vårt bestselgende ATP-system.
- markedets minste og mest sensitive ATP måler.

Les mer - Bestill »

UltraSnap totaltest

Unik alt-i-en test, som kan benyttes på både tørre og våte overflater. Detekterer ned til 0.5 femtomole (0.5x10ˉ¹⁵ mol) ATP med EnSure Touch måleren. Enkel og stabil, med god reproduserbarhet.
Lang holdbarhet, kort leveringstid.

Les mer - Bestill »


AquaSnap skyllevannstest

Alt-i-en skyllevannstest med unik spiss som tar opp nøyaktig100μl væske ved dypping. Høyere sensitivitet og bedre reproduserbarhet enn ved bruk av tradisjonelle frysetørrede reagenser.

Les mer - Bestill »

SuperSnap - høysensitiv test

Opptil 5-10 ganger så sensitiv, detekterer ned til 0.1 femtomole (0.1x10ˉ¹⁵ mol) ATP med EnSure Touch måleren. Perfekt til områder som har behov for høyere sensitivitet i målingene.

Les mer - Bestill »


RASKT OG ENKELT

Bare stryk svaberen over området som skal testes - SNAP toppblæren og rist lett - sett testen inn i instrumentet og les av.

Få mer info om vårt ATP system

Les mer | Bestill
Oppdatert