Gå til innholdet
instrumenter

Instrumenter

pal-patisserie

Refraktometer Pal-Patisserie | Sukker er nå lagt i handlekurven.

Fortsett å handle

Gå til handlekurv

Gå til kasse

Lukk

Refraktometer Pal-Patisserie | Sukker

Kontakt oss for pris: 47 77 77 60 info@labolytic.no Forespør produkt
Bestill

Foreta måling i både Brix- og Baume-skala på 3 sekunder. Supert til testing av søte, sukkerholdige produkter som f.eks. siruper. For nøyaktig kontroll og beregning mengden sukker som brukes under tilberedningen. Enkelt å rengjøre under rennende vann.

Brix-skalaen har måleområde fra 0,0 til 85,0% og er praktisk for måling på de fleste matprodukter.
Måleren har automatisk temperaturkompensasjon, noe som forbedrer nøyaktigheten av målingene av lunkne / varme prøver betydelig.

Fordeler

• Kun 2-3 dråper prøve
• Enkel og rask måling
• Resultater på bare 3 sekunder
• Måler både varme og kalde prøver
• ATC
• Nullinnstilling (kalibrering) kan gjøres med destillert vann springvann
• IP65 - Støvtett og beskyttet mot vannstråler. Skyll rent under rennende vann.

Enkel og rask Målemetode

Bare hell noen dråper av prøven i prismet og klikk start, så kan du lese av resultatet på ca 5 sek.
malemetode


Ønsker du å overføre måledata via Bluetooth? Spør oss om informasjon om PAL-Pâtisserie Bluetooth (iOS og Android / Windows).

Måleområde

Brix konsentrasjon
0.0 to 85.0%
Sukker Baume 0 til 45°

Temperatur 10.0 til 100°C

Oppløsning Brix konsentrasjon
0.1%
Kansui Baume 1°Temperatur 0.1°C
Målenøyaktighet Brix konsentrasjon
±0.2%
Kansui Baume ±1°
Temperature ±1°C
Områdetemp. 10 til 40°C
Måletemperatur 10 til100°C (Automatisk temperatur-kompensasjon) Prøvevolum 0.3 mL
Måletid 3 sekunder Strøm 2 × AAA Batterier
Tilvalg PAL-CASE: Beskyttelsesveske
*Kalibreringssertifikat : NIST-sporbart sertifikat.
Vil øke leveringstiden noe. Kontakt oss for detaljer.
Beskyttelsesklasse
IP65 Støvtett og beskyttet mot vannstråler.
Dimensjoner 55(B)×31(D)×109(H)mm, 100g (Kun hovedenhet)

Oppdatert