Mål saltinnholdet i saltlake eller næringsmidler på kun 3 sekunder. Digital saltmåler med måleområde 0-10% NaCl. Bare drypp tre dråper prøve direkte i sensoren og mål. Super til f.eks. lake, suppe og saus, men kan også benyttes til ikke-flytende prøver.
Lite og kompakt lommerefraktometer, som lar deg legge inn 2 forskjellige korrelasjonsfaktorer for å få de samme verdiene som Mohr Titration-metoden.
Bruker elektronisk ledningsevne til å måle elektrolytter i løsningen og dermed saltinnholdet i maten. Automatisk temperaturkompensasjon. Lett å kalibrere selv. (Probe kan tilleggsbestilles).
Bruk
Enkelt prøveforberedelse. For de fleste flytende prøver, f.eks. saltlake, suppe eller saus, legges tre dråper prøve direkte i sensoren og måles. Ikke-flytende prøver som ost, kjøtt og fisk er kuttet i mindre stykker og fortynnes 1:10 med vann. Legg tre dråper fortynning på sensoren og mål, så multipliserer du resultatet med 10.
Video
Spesifikasjoner:
Model l
|
PAL-SALT |
Varenr. |
4250 |
Måleskala |
Salt concentration (g/100g) |
Måleområdee |
0.00 to 10.0% (g/100g) of salt concentration
5.0 to 100°C
|
Oppløsning |
0.01% for salt concentration of 0.00 to 2.99%
0.1% for salt concentration of 3.0 to 10.0%
0.1°C
|
Målenøyatighet |
Displayed value ±0.05%
(for salt concentration of 0.00 to 0.99%)
Relative precision ±5%
(for salt concentration of 1.00 to 10.0%)
±1%
|
Måletemperatur |
5 to 100°C |
Omgivelsestemperatur |
10 to 40°C |
Prøvevolum |
At least 0.6ml |
Måletid
|
Approx. 3 seconds |
Strøm
|
Size AAA alkaline batteries × 2 |
Batterilevetid |
Approx. 8,000 measurements
(when using alkaline batteries)
|
Offset funksjon |
Yes |
Beskyttelsesklasse
|
IP65 Dust-tight and Protected against water jets. |
Dimensjons & vekt |
55(W)×31(D)×109(H)mm, 100g (Main Unit only) |
Se artikkel om saltmåling her.