Gå til innholdet
Mikro_rSalmonella

Mikrobiologi

vinobrett-illustrasjon

VinoBrett | Brettanomyces i vin er nå lagt i handlekurven.

Fortsett å handle

Gå til handlekurv

Gå til kasse

Lukk

VinoBrett | Brettanomyces i vin

Kontakt oss for pris: 47 77 77 60 info@labolytic.no Forespør produkt
Bestill

På under 4 timer kan du når som helst i bryggeprosessen påvise om vinen er infisert av kvalitetsforringende Brettanomyces. En kjent vin spoiler. Minimer risikoen både under produksjon, tapping og forsendelse, og beskytt deg mot tilbakekalling av skjemt vin og de kostnadene det medfører.

Gjennomfør rutinemessige, proaktive tester gjennom hele vinfremstillingsprosessen for å få nøyaktig informasjon om tilstedeværelsen og nivået av Brettanomyces når som helst.

Tidlig deteksjon ved lave nivåer

Påvise tilstedeværelse og nivå av Brettanomyces lenge før effekten av 4-EP/EG overskrider deteksjonsterskelen. Brettanomyces-behandlingen begynner allerede i gjæringsstadiet, noe som gir mulighet for proaktiv forvaltning med mindre påtrengende metoder før omfattende eller skadelige utbedringstiltak er nødvendig.

 • Robust deteksjon selv i unge viner
 • Identifiser utsatte fat for å isolere og forhindre krysskontaminering

Hastighet, nøyaktighet og følsomhet

Internationalt sertifisert veriflow teknologi, for påvisning av matbårne patogener. Utviklet spesielt for vinprodusenter og validert og implementert av en rekke prisbelønte, kvalitetssentrerte vinprodusenter rundt om i verden.
• Intern og ekstern laboratorievalidering i samarbeid med Jackson Family Wines og Enartis Vinquiry
100 % inkludert 49 kjente isolater av Brettanomyces bruxellenss1
• 100% Korrekt ekskludert flere arter av vanlig forekommende mikroorganismer funnet i vin

1stammer hentet fra University of California-Davis Wine Microbe Collection, Department of Viticulture & Enology

Enkel og kostnadseffektiv distribusjon

Egnet for bruk i vinproduksjon - med lave investeringer og rimelige kostnader per test.
Prøveinnsamling og forberedelse er enkel, og kan utføres med minimal opplæring.
• Kvantifiserer levedyktige Brettanomyces-populasjoner på mindre enn 4 timer
• Krever kun 10-15 minutter med prøvepreparasjon

Proaktiv kvalitessikring og økt omløpshastighet

Å oppdage ødeleggende organismer tidlig og ved lave nivåer muliggjør:
• Raskere og enklere behandling
• Mindre påtrengende behandlingsmetoder, som temperaturmodulering, høyere SO2, lavere pH
• Isolere infiserte partier tidlig for å minimere krysskontaminering
• Minimal eller ingen innvirkning på vinkvalitet og verdi

Slik gjør du det

Ta prøven
Samle en homogen prøve i et konisk rør og sentrifuger. Resuspender prøven ved å bruke medfølgende proprietære buffer A.
vinobrett-steg-1
Behandle
Overfør resuspendert prøve til det medfølgende DIGEST-reagensrøret. Plasser røret i PCR instrumentet og kjør programmet.
vinobrett-steg-2
Amplifiser (PCR)
Overfør prøven fra DIGEST-reagensrøret til det medfølgende PCR-reagensrøret. Plasser røret i PCR instrumentert og kjør programmet.
vinobrett-steg-3
Analysere
Fjern PCR-rrøret fra PCR instrumentert og legg til proprietær buffer B.
Dispenser innholdet i røret på testkassettvinduet. Vent 3 minutter og trekk tilbake testkassettbryteren for å vise testresultatene.
En linje indikerer negativt resultat, to linjer indikerer semi-kvantitative positive resultater.
Bruk signalkvantifiseringskort eller Veriflow Reader for nøyaktig kvantifisering.
vinobrett-steg-4


Oppdatert