Prøvetakingspose med lateralt/ sidefilter. Ideell for analyse av sjokoladeprodukter. Ferdig tilsatt dehydrert, forhåndsdosert melkepulver. Gir en umiddelbar 2-i-1-operasjon med fortynning og prøveforberedelse for mikrobiologiske analyser samtidig. Posen er egnet til fortynning og finfordeling av faste prøver. Kan brukes sammen med de fleste homogenisatorer/ stomakere. Tilgjengelig i fire størrelser.
InstaBAG MILK kan brukes til analyse av sjokolade: kakaopulver, sjokoladeplater og ulike ferdige sjokoladeprodukter.
Det forhåndsdoserte dehydrerte mediet er fransk melkepulver fra Normandie.
Spar både plass og tid ved å hoppe over medieprepareringen med en stomacherpose ferdig tilsatt melkepulver.
Filtrering skjer under blanding. Du trenger ikke å vente på sedimentering av rusk før pipettering.
Filtratet er partikkelfritt, slik at du unngår rusk på petriskålen. Avlesing blir lettere og resultatene mer nøyaktige.
Bare tilsett vann - og prøven din
Bare legg prøven i posen og tilsett varmt renset sterilt vann. Melkepulveret løses helt opp under blanding. Prøveprepareringen skjer umiddelbart. Den forhåndsdoserte posen med melkepulver er direkte integrert i posen.
 |
 |
|
1) Legg prøven i InstaBag
|
2) Tilsett varmt, sterilt renset vann
|
2) Blend med BagMixer
|
Bruksområder
Utviklet for bruk i mat- og drikkeindiustrien og laboratorier. For analyse av sjokoladeprodukter (kakaopulver, sjokoladeplater og andre sjokoladeprodukter).
I henhold til ISO 6887-4 anbefales bruk av UHT-melk eller rekonstituert skummetmelkpulver (100 g/L vann, sterilisert etter rekonstituering) som pre-anrikningsmedium for å oppdage patogener som Salmonella spp. og STEC.
Nøkkelegenskaper
• Filterpose med dehydrert forhåndsdosert medie
• Type dehydrert medium: melkepulver (fra Normandie)
• Filterporøsitet: <250 mikron
• Passer til de fleste homogenisatorer/ stomakere
• Velg mellom poser for 225mL, 900mL, 2250mL eller 3375mL.
InstaBag
Spesifikasjoner
Posene er godkjent for matkontakt, sterilisert og kompatible med de fleste stomakere. Et rødt klistremerke på hver boks er en garanti for utført gammastrålebehandling. Sertifikat er inkludert i hver sending.
InstaBag Melk
|
225 mL
|
900mL
|
2250 mL |
3375 mL |
Hull for pipettering |
Ja
|
Ja |
|
|
Merkesone |
Ja
|
|
|
|
Voumindeks |
Ja |
|
|
|
Maksimalt blendevolum
|
400 mL
|
2000 mL
|
3500 mL
|
3500 mL
|
Posetype |
Pose med lateralt ikke-vevet filter |
Materiale |
Multilayer: multicoated reinforced complex |
Type filter |
Ikke-vevet |
Filter porøsitet |
< 250 micron |
Dehydrert medie |
Skummetmelkpulver
|
Medievekt |
21.8 g
|
87.4 g
|
218.4 g
|
327.7 g
|
Prøvevekt |
25 g (± 5 %)
|
100 g (± 5 %)
|
250 g (± 5 %)
|
375 g (± 5 %)
|
Komposisjon for 1L medie |
Totalt fett: 0,8 g hvorav mettet fettsyre: 0,5 g
Karbohydrater: 52 g
Proteiner: 36 g
Salt: 1,1 g
Natrium: 0,42 g
Mineralsalter: 7,8 g
Kalsium: 1230 mg
100 g pulver + 930 mL vann gir 1L skummet melk (100 g/L)
|
Vannmengde for tilsetting
|
203.2 mL (± 2 %)
|
812.6 mL (± 2 %) |
2031 mL (± 2 %)
|
3047 mL (± 2 %)
|
Blandingstid |
3 minutter
|
Dimensjoner |
190 x 300 mm
|
250 x 380 mm
|
380 x 600 mm
|
380 x 600 mm
|
Gamma bestrålt |
25 to 45 kGy |
Holdbarhet fra prod. dato
|
12 mnd |
I samsvar med
|
ISO 7218, ISO 6887 and FDA BAM (Bacteriological Analytical Manual)
|
Matsikker
|
Regulering (EC) N° 1935/2004
|
Lagringsforhold |
Romtemperatur (+15°C til + 25°C). Lukk posen etter åpning for å unngå fuktighet |
Eskedimensjoner (cm)
|
38.5 x 28.5 x 25
|
48.5 x 38.5 x 25
|
Nettovekt |
4.95 kg |
5.50 kg |
9.40 kg
|
8.85 kg
|
Aluminiumspose med |
10 poser |
5 poser |
5 poser
|
5 poser
|
Eske med |
100 poser |
40 poser |
30 poser
|
20 poser
|