Mål både Brix (sukkernivå) og Syrenivå (Total Acidity) i en og samme lommemåler. Måleresultat på kun 3 sekunder. Super til raske, nøyaktige målinger av syre og brix i sitrusfrukt (lav og høy surhet), druer og vin, tomater, jordbær og blåbær.
Brix måles ved refraktometri, og surhet måles ved konduktivitet. Syreområde på 0,1 til 20%. Leveres i en komplett Multifrukt Master-kit pakke, som inkluderer både måler, vekt, plastbeholder og plastskje.
Refraktometeret er vanntett (IP 65) og rengjøres enkelt under rennende vann.
Som gjør det fullstendig vaskbart (HACCP-godkjenning).
Fordeler
• Resultater på 5 sekunder
• Enkel betjening med en hånd
• IP 65 lar deg skylle av prøverester i rennende vann
Enkel og rask Målemetode
Bare hell noen dråper av prøven i prismet og klikk start, så kan du lese av resultatet på ca 5 sek.
Slik fungerer det (video)
Spesifikasjoner
Leveres i en komplett Multifrukt Master-kit, som inkluderer både måler, vekt, plastbeholder og plastskje.
Måleskala
|
Brix
Syre |
Måleområde |
Brix: 0.0 til 60.0%
Syre:
: 01 (Sitrus) 0.10 til 4.00%
: 02 (Druer & vin) 0.10 til 4.00%
: 03 (Tomat) 0.10 til 3.00%
: 04 (Jordbær) 0.10 til 3.50%
: 05 (Blueberry) 0.10 til 4.00%
Temperatur: 10.0 til 40.0℃ |
Oppløsning |
Brix: 0.1%
Syre: 0.01%
Temperatur: 0.1℃ |
Nøyaktighet |
Brix: ±0.2%
Syre: ±0.10% (0.10 to 1.00%)
Relativ nøyaktighet: ±10% (1.01 til 4.00%)
Temperatur: ±1℃ |
Prøvetemp. |
10 to 40℃ |
Områdetemp.
|
10 to 40℃ |
Prøvevolum |
0.2ml |
Måletid |
Ca. 3 sekunder |
Baklys |
Baklyset lyser i 30 sekunder etter at en knapp er trykket |
Strøm |
2 × AAA Batterier |
Beskyttelsesklasse |
IP65 |
Dimensjoner |
55(L)×31(D)×109(H)mm, 100g (kun hovedenhet) |