Elisaanalyse for kvalitativ artsbestemmelse av artsinnholdet i rått kjøtt, fjærfe, kjøttprodukter, egg og melk. Testsettene er basert på artsspesifikke antistoffer og er i stand til å oppdage så lite som 1% av innhold av ulike kjøttarter.
ELISA analyser for positiv identifisering av artsinnholdet i rå kjøttprøver.
96-brønns ELISA-format.
Inkubasjonstid: 50 min.
Tilgjengelig i følgende varianter:
• Blandede arter: skreddersydd (Art.nr 510501)
• 3 Arter: ku, gris, fjærkre (art.nr 510503)
• 4 Arter: ku, gris, fjærkre, sau (art.nr 510504)
• Storfe, ku/okse (Art.nr 510511)
• Svinekjøtt (Art No. 510521)
• Fjærkre (artikkel 510531)
• Sau/ fårekjøtt Art No. 510541)
• Hest (Art.nr 510551)