Gå til innholdet
provetaking

Prøvetaking

kjottprovetaker-med-prove-2
kjottprovetaker-provetaking.
kjottprovetaker-kjott
kjottprovetaker-prove-fjerning.
kjottprovetaker-med-prove.
kjottprovetaker-manuell

BeefSteaker | Kjøttprøve-taker er nå lagt i handlekurven.

Fortsett å handle

Gå til handlekurv

Gå til kasse

Lukk

BeefSteaker | Kjøttprøve-taker

Kontakt oss for pris: 47 77 77 60 info@labolytic.no Forespør produkt
Bestill

Manuelt kjernebor for prøvetaking av kjøtt i henhold til ISO 17604:2015-12. Skjæreflate Ø 25 mm. For mikrobiologisk analyse av kadaveroverflater. Egnet for prøvetaking til kvalitetskontroll og overvåking av slaktehygiene av kadaver fra f.eks. storfe, svin, sau, geit og hest i slaktebedrifter (slakteri, kjøttbutikk m.m.). Kan også brukes til andre mat-prøver som f.eks. ost. Samt andre prøveformål i industrier som landbruk, luksusvarer, histologi og medisin.

Kjernebor som ligner på en korkbormaskin. Egnet til stansing av sirkulære 5 cm² prøver av vev fra kadaver-overflater, (destruktiv prosess, også kalt korkbor eller eksisjonsprosess).

Etter kutting, fjernes prøven fra kadaveret med skalpell og pinsett.

Fordeler

• Enkle å sterilisere (f.eks. ved flamme- eller dampsterilisering).
• Den skarpe kanten i rustfritt stål gjør det enkelt å kutte ut prøvestykker.
• Et hull i kronen forhindrer luftkompresjon og brukes også til å støte ut prøvene.

Video

Oppdatert